• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Samenwerking in Centraal Gelderland

Gemeenten en pleegzorgorganisaties Pactum, William Schrikker Gezinsvormen en entrea lindenhout hebben hun krachten gebundeld om samen meer pleegouders te vinden.

Denk jij wel eens aan pleegouderschap?

Dat is goed om te horen! Er is namelijk een tekort aan pleegouders. Dat betekent dat helaas niet alle kinderen die op zoek zijn naar een pleeggezin een passende plek vinden. Samen willen wij daar wat aan doen. Daarom werken wij met alle gemeentes* in Centraal Gelderland en een aantal pleegzorgorganisaties samen.

Logo-EL.png
logo-pactum-fc.png
WSGV_logo-RGB.png

We hopen met elkaar meer pleegouders te vinden. Dit doen we door het organiseren en faciliteren van verschillende acties. Misschien heb je al eens een spandoek of poster op school of op de sportclub zien hangen? Of zag je een bericht in een nieuwsbericht voorbijkomen?

Meer over pleegzorg

Op deze website vind je meer informatie over pleegzorg. Kijk bijvoorbeeld het filmpje onderaan deze pagina of lees meer op Wat is pleegzorg? of bij pleegouder worden. Wil je liever (direct) een informatiepakket? Vraag deze hier aan!

Help een handje mee door te delen

Natuurlijk zijn wij ook actief op social media. Hier kan je onze acties volgen, meer lezen over pleegzorg of in gesprek met onze andere volgers. Volg ons ook op Facebook, Instagram of LinkedIn. Steentje bijdragen? Deel onze berichten eens in jouw netwerk. Dát zou ons heel goed kunnen helpen!

* Gemeente Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.

Bekijk hier ons filmpje over pleegzorg

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/BtICIwXZnpA