• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mogen Zaid (6), Aya (5) en Sami (4) bij jou opgroeien?

Zaid, Aya en Sami kunnen door omstandigheden niet bij hun moeder wonen. We zoeken voor hen een plek in de omgeving van Doetinchem, waar zij kunnen opgroeien en van waaruit zij ook contact met hun moeder kunnen hebben. Het liefst een plek voor met zijn drieën, maar mocht je een plekje voor één of twee van deze kinderen hebben, dan horen we dat ook graag.

Zaid, Aya en Sami zijn alle drie sociaal en makkelijk in contact, zowel met volwassenen als kinderen. Hun gemeenschappelijke bezigheid is knutselen!

Aya is lief en sociaal. Ze is geliefd bij andere kinderen. Ze kan goed alleen spelen. Ze puzzelt graag en is dol op alles wat met creativiteit te maken heeft. Aya komt goed mee op school en school is erg tevreden over haar.

Sami is actief en vrolijk vanaf de start van de dag. Hij houdt van puzzels en boekjes. Sami heeft structuur nodig in zijn dag. Als hij deze niet krijgt kan hij druk worden en gaat hij op zoek naar grenzen.

Zaid heeft gevoel voor humor en is actief. Hij houdt van fietsen en doet graag aan diamond painting. Hij praat graag veel en moet soms afgeremd worden om een ander ook spreekruimte te geven. Zaid luistert goed en is goed aan te sturen. Hij is behulpzaam en helpt graag mee met klusjes in huis. Zaid komt goed mee op school.

Als de kinderen met zijn drieën zijn kunnen ze druk zijn en op zoek gaan naar grenzen. Om dit te voorkomen hebben ze duidelijke aansturing nodig. Ook voorspelbaarheid en structuur helpen om dit te voorkomen.

De kinderen zijn van Islamitische afkomst. Het zou fijn zijn als het gezin dit ook is, al is het geen harde eis.

Ben of ken je een gezin waar Zaid, Aya en Sami op hun plek zijn? Neem contact op met Anke, via 06 23 65 06 09
of pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.