• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mogen de zussen Xenna (10) en Izara (7) bij jou (buiten)spelen en logeren?

We zoeken naar een logeerplek in de buurt van Aalten voor een aantal dagen per maand voor Xenna en Izara. Zussen die allebei dol zijn op dieren, buitenspelen, creatief bezig zijn en met andere kinderen spelen. We zoeken mensen die een soort opa of oma willen zijn voor de kinderen, met wie ze gezellig op pad kunnen gaan. Of een soort oom of tante, met of zonder kinderen, met wie ze die leuke dingen kunnen doen.

Xenna is een lieve, sociale en zorgzame meid. Een echte doener die perfectionistisch is. Ze houdt van buitenspelen en creatief bezig zijn, maar ook van op haar telefoon zitten en tv kijken. Xenna begint thuis al een beetje te puberen door het opzoeken van grenzen.

Haar zusje Izara is makkelijk in de omgang en kan zichzelf goed vermaken. Als de 7-jarige ergens mee bezig is, doet ze dat kort. Daarna bedenkt ze gauw weer wat anders. Izara komt tot rust als ze tekent of tv kijkt.

Voor Xenna en Izara zijn we op zoek naar een pleeggezin in Aalten of op maximaal 15 kilometer afstand van Aalten. Mensen bij wie ze buiten kunnen spelen en met wie ze eropuit kunnen gaan.

Ben of ken je het gezin waar Xenna en Izara misschien op hun plek zijn? Neem contact op met Jolet, via 06 53 32 60 39 of pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.