• Telefoon 026 354 33 33
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden informatiebijeenkomst

Voor wie we zoeken

Wil jij mijn pleegouder worden?

Broertjes Niek en Bart* zoeken een pleeggezin in Arnhem, of heel dichtbij Arnhem

Word jij pleeggezin voor de broertjes Niek en Bart? Voor hen zoeken we een pleeggezin in Arnhem of 10-autominuutjes hier vandaan. Een gezin waar ze samen voor een wat langere periode kunnen wonen.

Meer over Niek en Bart:
Niek en Bart zijn twee broertjes van twee en vier jaar oud. Zij zoeken een pleeggezin waar ze voor een langere periode kunnen verblijven. Dit ter ondersteuning van ouders en in samenwerking met de familie van de kinderen. 
Niek gaat op dit moment naar een gastouder, wat mogelijk door kan blijven gaan als hij in het pleeggezin is. Bart gaat naar het regulier basisonderwijs. De kinderen ontwikkelen zich goed en het is belangrijk dat ze samen in een gezin kunnen wonen. Een gezin waar bij voorkeur geen kinderen of al wat oudere kinderen wonen.
Het is belangrijk dat de broertjes rust, structuur en voorspelbaarheid geboden krijgen. Niek en Bart spelen graag buiten, houden van bouwen, kleuren en spelletjes spelen.

Wil jij voor hen het pleeggezin zijn waar zij zich samen thuis kunnen voelen en verder kunnen ontwikkelen in een goede samenwerking met ouders en familie? Neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam Pleegzorg 026 354 33 11.

De namen Niek en Bart zijn verzonnen, de broertjes voor wie we pleegouder(s) zoeken bestaan echt.