• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag Siem (6) bij jou een mooie auto bouwen?

Siem is een jongen van 6 jaar met veel humor. Hij is graag bezig en kan zich goed vermaken. Hij houdt van bouwen, bijvoorbeeld met K’NEX, en knutselt en tekent graag. Hij kan van niets iets maken. Zo maakt hij van afvalmateriaal een auto. Voor Siem zoeken we een pleeggezin op bereisbare afstand van Didam.

Siem houdt ervan om buiten te zijn. Met een wandeling doe je hem dan ook een groot plezier. Hij is behulpzaam en is graag onder de mensen. Hij vindt het bijvoorbeeld erg gezellig om mee op viste te gaan. 

Met andere kinderen kan Siem goed overweg, al kan hij met kinderen van dezelfde leeftijd soms bepalend overkomen. Dit vraagt wat begeleiding. Siem heeft herhaling nodig om dingen te kunnen begrijpen. Duidelijke tijdsafspraken geven hem houvast.

Ter ondersteuning van zijn alleenstaande vader wordt een warm en gezellig gezin gezocht, waar Siem een aantal middagen per week en een weekend in de maand mag zijn.

Ben of ken jij een gezin waar Siem op zijn plek is? Neem contact op met Anke, via 06 23 65 06 09 of een mail naar pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.