• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag Sem (9) uit Wijchen twee weekenden per maand komen knutselen en bakken? Of misschien wel lekker buitenspelen of een spelletje doen?

Sem (9) is een lieve jongen die veel leuk vindt. Hij heeft veel energie en speelt graag buiten, maar ook binnen kan hij zichzelf goed vermaken. Knutselen, oude apparaten uit elkaar halen, bakken en koken of een spelletje spelen… Sem houdt ook van dieren - vooral van dieren die in een kooi zitten.

Sem functioneert sociaal-emotioneel op het niveau van een peuter. Hij heeft begeleiding van een volwassene nodig. 'Ondertiteling' van een situatie, nabijheid, structuur en begrenzing helpen hem. Sem kan soms boos en verdrietig reageren. In samenspel met andere kinderen heeft hij extra begeleiding nodig.

Hetgeen Sem vraagt is voor zijn ouders en zijn zus soms best veel. Daarom zouden zij erg geholpen zijn met de ondersteuning van een pleeggezin voor om de week een weekend. Een gezin met oudere of zonder kinderen lijkt passend te zijn. Een omgeving met niet al te veel prikkels en waar niet steeds weer iets nieuws van hem wordt verwacht, zou het beste bij hem aansluiten.

Ben of ken jij het pleeggezin dat we voor Sem zoeken? Neem contact op met Moniek, via 06 26 68 11 15 of een mail naar m.kamoen@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.