• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Voor wie we zoeken*

Wil jij mijn pleegouder worden?

Welke open en ervaren pleegouders bieden dit broertje en zusje stabiliteit?

Openjewereld voor Laila en Adam

Adam en zijn zusje Laila zijn erg aan elkaar gehecht. We zoeken voor hen een pleeggezin met ervaren opvoeders, waar ze samen terechtkunnen.

Wie zijn Laila en Adam?

Adam en Laila zijn rustige kinderen in de basisschoolleeftijd, die hun best doen om te doen wat je van ze vraagt. Adam is de grote beschermende broer voor zijn kleine zusje Laila. Als een echte jongen houdt hij natuurlijk van gamen. Laila is net als haar grote broer meestal vrolijk van aard en creatief in het zoeken naar manieren om iets voor elkaar te krijgen. De twee kunnen niet zonder elkaar en we hopen dus een stabiel gezin te vinden, waar ze samen verder mogen groeien en ontwikkelen. De kinderen hebben al het nodige meegemaakt, daarom zoeken we pleegouders met pedagogische ervaring of ruime opvoedervaring. Ook is het belangrijk dat je als pleegouders openstaat voor een andere cultuur en de gebruiken die daarbij horen.

Heb jij plek in je gezin voor Laila en Adam? Neem dan contact op met Judith Tijhof, medewerker Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout, via T 088 356 20 00 of mail naar pleegzorg@entrealindenhout.nl.

Kunnen de zusjes Serena en Djamilla naar jouw pleeggezin in de regio Maas en Waal?

Open je wereld Serena en Djamilla

Voor Serena en Djamilla die nu in een opvanggezin wonen, zoeken we nadrukkelijk een gezin dat al opvoedervaring heeft, en waar Serena en Djamilla samen kunnen opgroeien.

Wie zijn Serena en Djamilla?

Serena is een ingetogen meisje van 9 jaar dat erg van slag was na de verhuizing naar het huidige opvanggezin. Nu ze een beetje gewend is, kan ze ook weer lief en zorgzaam zijn onder andere voor haar zusje. Serena helpt graag met klusjes, ze houdt net als Djamilla van knutselen, kleuren en knippen.
Serena doet graag met andere kinderen mee, maar houdt het niet altijd vol. Ook is ze een beetje een einzelgänger. Serena heeft een bovengemiddelde behoefte aan aandacht en uitleg. Voor Serena is het dan ook belangrijk dat ze in een gezin komt waar deze extra aandacht is, en waar een duidelijke gestructureerde opvoedingssituatie met herkenbare grenzen aangeboden kan worden.

Djamilla is een meisje van 4 jaar dat het fijn vindt om samen dingen te doen, bijvoorbeeld knutselen, wandelen, fietsen, buiten spelen. Ze vindt het ook heerlijk om met muziekfilmpjes mee te dansen en te zingen. Ze houdt erg van de Hollandse pot en is heel erg lief voor de hond.

Woon jij in de regio Maas en Waal en kunnen de zusjes in jouw gezin opgroeien? Neem dan contact op met Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Word jij het weekend-/vakantiegezin voor Tom* in Berg en Dal of omgeving?

Tom open je wereld

Op dit moment zijn we op zoek naar een weekend-vakantie pleeggezin voor Tom. Een gezin in Groesbeek-Berg en Dal of directe omgeving waar Tom twee weekenden per maand mag zijn.

Wie is Tom?
Tom is net 10 jaar oud en een vrolijke jongen. Hij is heel behulpzaam en sociaal. Ook wel beïnvloedbaar en hij heeft veel structuur nodig. Hij vindt het leuk om te voetballen, buiten te spelen en samen spelletjes te doen. Ook houdt hij van playstation en de Wii.

Wil jij zijn pleegouder zijn?
Denk jij Tom op te kunnen vangen, in samenwerking met zijn ouders? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Wil jij in weekends en vakantie pleegouder zijn? Ook voor broertjes en/of zusjes?

Voor heel veel kinderen zijn we in Gelderland op zoek naar pleegouders voor het weekend. Ook voor nog wel 15 broertjes en/of zusjes zoeken we een plekje in een pleeggezin. Een pleeggezin waar de kinderen sámen kunnen wonen in het weekend en de vakantie. Het gaat steeds om twee broertjes en/of zusjes uit een gezin, bij één gezin zoeken we voor drie kinderen. Met een pleeggezin in de buurt kunnen we de ouders op een fijne manier ontlasten in een intensieve opvoeding. En maken we het samen mogelijk dat de kinderen bij hun ouders thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij het pleeggezin zijn waar kinderen zich in het weekend thuis kunnen voelen en kunnen opbloeien in een goede samenwerking met ouders en familie? Neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam Pleegzorg: T 088 356 20 00. Of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

* Als er namen van kinderen staan vermeld, zijn deze verzonnen, maar de kinderen voor wie we pleegouder(s) zoeken bestaan echt.