• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden informatiebijeenkomst

Voor wie we zoeken*

Wil jij mijn pleegouder worden?

Zoë, Aiden en Mickey zoeken een (weekend)pleeggezin in de Achterhoek

Open je wereld Zoe Aiden Mickey

Op dit moment zoeken we een weekend/vakantie pleeggezin voor
3 kinderen in de Achterhoek en directe omgeving. Twee zusjes en hun broertje. Zij wonen bij hun moeder. We zoeken een gezin waarbij deze kinderen 1x per 3 á 4 weken een ontspannen weekend kunnen hebben. Dan is er voor moeder voldoende rust en ruimte om de zorg voor haar kinderen op een goede manier te blijven dragen.

Wie zijn Zoë, Aiden en Mickey?

Zoë is een levendig meisje van 5 jaar. Ze vindt het leuk om te kleuren, knutselen, zingen en dansen. Ook kan ze goed zelf spelen.

Aiden is een lief en zacht meisje van 9 jaar. Ze houdt van zingen en dansen. Ze is dol op bakken en samen dingen doen, maar ze kan zich ook goed zelf vermaken.

Mickey is een lieve zorgzame jongen van 12 jaar. Hij heeft een grote liefde voor het boerenleven en dan met name de varkenshouderij. Hij sport graag en is graag buiten.

Wil jij deze kinderen een gezellige plek bieden, waar ze samen kunnen zijn en het fijn hebben? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Word jij weekendpleegouder voor Sanna (3) en broertje Bing (6) in Heumen, Mook-Molenhoek of Nijmegen-Zuid?

Open je wereld Sanne en Bing

Voor Sanna en Bing zoeken we een fijn, flexibel weekendpleeggezin. Een gezin waar ze in ieder geval 2 keer per maand mogen zijn. Ze hopen soms ook een dagje extra te kunnen komen, gewoon door de week of in een vakantie.

Wie zijn Sanna en Bing?
Sanna is een meisje van 3 jaar. Ze speelt heel graag met poppen en houdt van knutselen, met duplo bouwen én van buiten spelen. En dieren? Die vindt ze heel erg lief!
Bing is 6 jaar en een échte jongen: ondernemend en af en toe op zoek naar grenzen. Hij is heel graag buiten. Samenspelen vindt hij leuk, maar is voor hem soms ook nog wat lastig.

Mogen Sanna en Bing bij jou zijn? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Word jij het weekend-/vakantiegezin voor Tom* in Berg en Dal of omgeving?

Tom open je wereld

Op dit moment zijn we op zoek naar een weekend-vakantie pleeggezin voor Tom. Een gezin in Groesbeek-Berg en Dal of directe omgeving waar Tom twee weekenden per maand mag zijn.

Wie is Tom?
Tom is net 10 jaar oud en een vrolijke jongen. Hij is heel behulpzaam en sociaal. Ook wel beïnvloedbaar en hij heeft veel structuur nodig. Hij vindt het leuk om te voetballen, buiten te spelen en samen spelletjes te doen. Ook houdt hij van playstation en de Wii.

Wil jij zijn pleegouder zijn?
Denk jij Tom op te kunnen vangen, in samenwerking met zijn ouders? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Wil jij in weekends en vakantie pleegouder zijn? Ook voor broertjes en/of zusjes?

Voor heel veel kinderen zijn we in Gelderland op zoek naar pleegouders voor het weekend. Ook voor nog wel 15 broertjes en/of zusjes zoeken we een plekje in een pleeggezin. Een pleeggezin waar de kinderen sámen kunnen wonen in het weekend en de vakantie. Het gaat steeds om twee broertjes en/of zusjes uit een gezin, bij één gezin zoeken we voor drie kinderen. Met een pleeggezin in de buurt kunnen we de ouders op een fijne manier ontlasten in een intensieve opvoeding. En maken we het samen mogelijk dat de kinderen bij hun ouders thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij het pleeggezin zijn waar kinderen zich in het weekend thuis kunnen voelen en kunnen opbloeien in een goede samenwerking met ouders en familie? Neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam Pleegzorg: T 088 356 20 00. Of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

* Als er namen van kinderen staan vermeld, zijn deze verzonnen, maar de kinderen voor wie we pleegouder(s) zoeken bestaan echt.