• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Voor wie we zoeken*

Wil jij mijn pleegouder worden?

Word jij de pleegouder voor Bas* in gemeente Berg en Dal of omgeving?

Bas is een jongen van 9 jaar oud. Bas is ontzettend behulpzaam, is erg graag buiten en kan zichzelf goed vermaken. Ook vindt hij het leuk om samen een spelletje te spelen of samen iets te bouwen. Bas zit op een school voor speciaal basisonderwijs. Daar gaat het goed met hem.

Openjewereld FB Post Bas

Voor Bas zijn we met spoed op zoek naar pleegouders die hem door de weeks en één weekend in de maand een liefdevolle plek kunnen bieden, waar hij veilig op kan groeien naar volwassenheid. Voor Bas is het belangrijk dat hij voldoende dagelijkse structuur krijgt en dat hij hierin opgevoed wordt door 1 of 2 vaste personen. Het is daarnaast voor Bas van belang dat hij zo dicht mogelijk bij zijn eigen netwerk kan blijven wonen. We zoeken daarom een pleeggezin dat maximaal 20 km van Groesbeek woont.

Denk jij voor Bas dat fijne gezin te zijn, waar hij kan opgroeien? Neem dan contact op met het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout via T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl.


Wil jij in weekends en vakantie pleegouder zijn? Ook voor broertjes en/of zusjes?

Voor heel veel kinderen zijn we in Gelderland op zoek naar pleegouders voor het weekend. Ook voor nog wel 15 broertjes en/of zusjes zoeken we een plekje in een pleeggezin. Een pleeggezin waar de kinderen sámen kunnen wonen in het weekend en de vakantie. Het gaat steeds om twee broertjes en/of zusjes uit een gezin, bij één gezin zoeken we voor drie kinderen. Met een pleeggezin in de buurt kunnen we de ouders op een fijne manier ontlasten in een intensieve opvoeding. En maken we het samen mogelijk dat de kinderen bij hun ouders thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij het pleeggezin zijn waar kinderen zich in het weekend thuis kunnen voelen en kunnen opbloeien in een goede samenwerking met ouders en familie? Neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam Pleegzorg: T 088 356 20 00. Of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

* Als er namen van kinderen staan vermeld, zijn deze verzonnen, maar de kinderen voor wie we pleegouder(s) zoeken bestaan echt.