• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden informatiebijeenkomst

Voor wie we zoeken*

Wil jij mijn pleegouder worden?

Word jij de weekendpleegouder voor Raania in Nijmegen of directe omgeving?

Open je wereld FB Raania

Op dit moment zoeken we een weekendgezin voor Raania. Een gezin in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen, waar Raania twee weekenden per maand mag zijn. En soms een extra dagje in de vakanties.

Wie is Raania?

Raania is een 3-jarig meisje. Ze is lief, zorgzaam en grappig en kan heel goed alleen spelen met blokken en poppen. Maar buiten spelen doet ze ook heel graag. Raania is Moslim, maar niet praktiserend. In een warm, gezellig gezin zou zij zich in het weekend, en soms een dagje in de vakantie, thuis kunnen voelen.

Wil jij dit weekendgezin zijn?
Wil jij Raania opvangen, in goede samenwerking met haar moeder? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Voor Jaxx van 2,5 jaar zoeken we een weekendgezin in Nijmegen

Jaxx open je wereld

Voor Jaxx zijn we op zoek naar een weekend-vakantie pleeggezin. Een gezin, het liefst met kinderen, in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen, waar Jaxx twee weekenden per maand mag zijn.

Wie is Jaxx

Jaxx is 2,5 jaar oud en een vrolijk en energiek kind. Ook een ondernemend jongetje dat spontaan reageert. Hij houdt heel erg van muziek, dansen en auto’s. En hij is heel lief voor dieren. Het zou dan ook heel leuk voor hem zijn als het gezin een dier of dieren in huis heeft.

Wil jij de pleegouder van Jaxx zijn?
Wil jij Jaxx opvangen, in samenwerking met zijn ouders? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Word jij het weekend-/vakantiegezin voor Tom* in Berg en Dal of omgeving?

Tom open je wereld

Op dit moment zijn we op zoek naar een weekend-vakantie pleeggezin voor Tom. Een gezin in Groesbeek-Berg en Dal of directe omgeving waar Tom twee weekenden per maand mag zijn.

Wie is Tom?
Tom is net 10 jaar oud en een vrolijke jongen. Hij is heel behulpzaam en sociaal. Ook wel beïnvloedbaar en hij heeft veel structuur nodig. Hij vindt het leuk om te voetballen, buiten te spelen en samen spelletjes te doen. Ook houdt hij van playstation en de Wii.

Wil jij zijn pleegouder zijn?
Denk jij Tom op te kunnen vangen, in samenwerking met zijn ouders? Neem dan contact op met Het Ondersteuningsteam Pleegzorg entrea lindenhout T 088 356 20 00 of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

Wil jij in weekends en vakantie pleegouder zijn? Ook voor broertjes en/of zusjes?

Voor heel veel kinderen zijn we in Gelderland op zoek naar pleegouders voor het weekend. Ook voor nog wel 15 broertjes en/of zusjes zoeken we een plekje in een pleeggezin. Een pleeggezin waar de kinderen sámen kunnen wonen in het weekend en de vakantie. Het gaat steeds om twee broertjes en/of zusjes uit een gezin, bij één gezin zoeken we voor drie kinderen. Met een pleeggezin in de buurt kunnen we de ouders op een fijne manier ontlasten in een intensieve opvoeding. En maken we het samen mogelijk dat de kinderen bij hun ouders thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij het pleeggezin zijn waar kinderen zich in het weekend thuis kunnen voelen en kunnen opbloeien in een goede samenwerking met ouders en familie? Neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam Pleegzorg: T 088 356 20 00. Of mail met pleegzorg@entrealindenhout.nl

* Als er namen van kinderen staan vermeld, zijn deze verzonnen, maar de kinderen voor wie we pleegouder(s) zoeken bestaan echt.