• Telefoon 026 354 33 33
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden informatiebijeenkomst

Ben je een ondernemende, empathische zorgprofessional? Word dan gezinshuisouder!

Steun. Vertrouwen. Structuur

Elk kind heeft recht op een liefdevolle en stabiele omgeving om in op te groeien. Helaas is dit voor veel kinderen in Nederland niet altijd vanzelfsprekend. Voor kinderen die dan iets extra’s nodig hebben, kan een gezinshuis een oplossing zijn. Het is fijn als deze kinderen terecht kunnen bij een gezinshuis. Gezinshuisouders bieden deze kwetsbare kinderen in hun eigen huis een veilige en stabiele omgeving. Maar ook begeleiding bij emotionele gebeurtenissen. Als gezinshuisouder speel je een belangrijke rol in het leven van deze kwetsbare kinderen. Jij kunt een plek bieden waar zij zich gesteund voelen en ‘een gewoon leven’ kunnen leiden.

We doen het samen

Gezinshuisouders vormen als professionele opvoeders de basis, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij kunnen als jeugdhulporganisatie entrealindenhout ondersteunen in diverse vormen. Samen maken wij duidelijke samenwerkingsafspraken, ook financieel. De kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van entrealindenhout.

Interesse?

Wil je gezinshuisouder worden of heb je nog vragen? Wij gaan graag met je in gesprek. Bel dan met telefoonnummer 026 354 33 11 of 024 378 08 06. Of mail naar entreeteam@entrealindenhout.nl.

Wij zijn momenteel direct op zoek naar gezinshuisouders voor dit mooie pand in Nijmegen.

huis-hatertseweg.jpg