• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag Mike superheld bij jou spelen?

Mike (7) is een sociale, vrolijke, vriendelijke en behulpzame jongen. Hij is een buitenkind dat graag actief bezig is. En fan is van superhelden! We zijn op zoek naar een pleeggezin rondom Nijmegen waar hij een weekend per maand of om de drie weken een weekend mag logeren. 

Mike gaat naar zwemles en judo. Ook speelt hij graag met andere kinderen. Daarin doet hij liever met hen mee, dan dat hij zelf een activiteit bedenkt. Mike vindt het lastig zich te concentreren en is soms wat impulsief. Hij houdt van actieve spellen, hoewel hij LEGO, kleuren, knutselen en voorlezen ook leuk vindt.

Doordat hij veel heeft meegemaakt, is het voor Mike belangrijk om te kunnen vertrouwen op de volwassenen om hem heen. Hij is bang om alleen te zijn en heeft een duidelijke en liefdevolle benadering met grenzen nodig.

Mike groeit op bij zijn moeder en gaat ook naar zijn vader die meer op afstand woont. Mike wordt tweetalig opgevoed. Zijn moeder is Bulgaarse en er wordt thuis voornamelijk Engels gesproken. Omdat zij intensieve hulp krijgt voor haar eigen problematiek, zou ze erg geholpen zijn met steun voor haar zoon. In de weekenden, maar ook in vakantieperiodes of wanneer Mike even niet naar zijn vader gaat.

Zijn moeder zou het fijn vinden als Mike naar een plek kan gaan waar hij de ruimte heeft om te spelen. Zowel buiten als binnen. Het liefst een gezin met een vaderfiguur en met kinderen, zodat hij dit gezin als positief voorbeeld kan ervaren.

Ben jij het gezin waar Mike mag logeren? Bel of mail dan met Moniek, via 06 26 68 11 15 of m.kamoen@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.