• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mees en Tygo (4) zijn actief en gezellig...

... en zoeken een gezin in de omgeving van Zelhem waar zij drie weekenden in de maand mogen zijn

De vierjarige tweeling Mees en Tygo is enthousiast en vrolijk. De jongens houden ervan om buiten te zijn, al kunnen ze zich binnen ook goed vermaken.

Mees is een aardige, behulpzame jongen met veel gevoel voor humor. Hij is graag bezig, houdt van knutselen en vindt auto’s, tractoren en motoren leuk om mee te spelen. Buiten kan hij lekker zijn gang gaan en vindt hij het leuk om te rennen.

Tygo is een creatieve, rustige jongen die eerst de kat uit de boom kijkt voordat hij in een situatie handelt of reageert. Hij is behulpzaam en vriendelijk in het contact met anderen. Tygo doet graag dingen samen, zoals een wandeling in het bos. Ook speelt hij graag met klei en vindt hij het fijn om samen televisie te kijken.

Hun alleenstaande moeder heeft MS en zou de zorg voor de tweeling graag delen met iemand die drie weekenden per maand en een dag door de week beschikbaar is voor de kinderen.

Ben jij het gezin dat op bereisbare afstand van Zelhem woont en waar Mees en Tygo fijne momenten mogen beleven? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Anke, via 06 23 65 06 09 of pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.