• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag Matteo bij jou de wereld ontdekken?

Matteo (1,5) is een vrolijke en energieke dreumes die de wereld volop ontdekt. Auto’s vindt hij fantastisch. Zowel om naar te kijken als om mee te spelen. Ook geniet Matteo ervan om lekker buiten te zijn. Voor Matteo zijn we op zoek naar een gezin in of rondom Nijmegen, met of zonder kinderen, waar Matteo om de week een weekend mag logeren.

Matteo woont samen met zijn alleenstaande moeder in een klein huis. Doordat de muren regelmatig op haar afkomen én door haar problematiek, ervaart ze de haar situatie als erg zwaar.

Zijn moeder omschrijft Matteo als een makkelijke dreumes die snel leert en dingen oppikt. Doordat hij al meerdere stressvolle situaties meegemaakt, zoekt hij in nieuwe situaties de veiligheid van zijn moeder op en houdt hij alles in de gaten. Matteo past zijn slaapritme makkelijk aan aan de situatie. Zo slaapt hij overdag wel wanneer hij op het kinderdagverblijf is, maar thuis niet meer.

Ben jij het waar Matteo mag logeren? Neem dan contact op met Moniek. Dat kan telefonisch via 06 26 68 11 15 of per mail via m.kamoen@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.