• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mogen de vrolijke Maria (3) en Simon (2) uit Arnhem bij jou spelen en logeren?

We zijn op zoek naar een pleeggezin in de buurt van Arnhem voor Maria (3) en Simon (2). Zij groeien op in een druk gezin met meerdere kinderen dat door omstandigheden weinig contact heeft met familie. Voor het gezin zou het fijn zijn om mensen te leren kennen waar Maria en Simon enkele dagen per maand kunnen spelen en logeren. Mensen die een soort opa, oma, tante, of oom willen zijn voor de kinderen, met wie ze er gezellig op uit kunnen gaan.

Maria is een enthousiaste peuter die geniet van aandacht en in bad gaan. Ze is ook graag buiten. Daar fietst en stept ze en speelt ze met andere kinderen. Ook binnen kan Maria zich met van allesvermaken, kleien is momenteel haar favoriet.

Simon is een ondernemende, vrolijke jongen die gelijk aanstaat als hij wakker wordt. Hij speelt de hele dag en vindt veel dingen leuk: tekenen, kleien, met auto’s spelen, naar de speeltuin gaan... Simon houdt niet zo van warm eten en kauwt slecht. Ook is hij gek op dieren, maar Simon heeft nog niet geleerd om hier op een fijne manier mee om te gaan.

Een open en eerlijk gezin dat de kinderen rust en regelmaat kan bieden
We zoeken naar een pleeggezin dat open en eerlijk is, de kinderen rust en regelmaat biedt en met de ouders samenwerkt. Bijvoorbeeld in de aansluiting bij hun opvoeding en bedrituelen. Ook vinden de ouders het belangrijk dat Maria en Simon meekrijgen dat je beleefd bent tegen iemand. De leeftijd van pleegouders en of het een alleenstaande man of vrouw of een stel is vinden de ouders van Maria en Simon niet belangrijk. Als het pleeggezin kinderen heeft, heeft het de voorkeur dat deze kinderen in de onderbouw van de basisschool zitten.

Ben of ken je het gezin dat of de persoon die het leuk zou vinden om naast dit gezin te gaan staan? Dan horen we graag van je. Neem contact op met Jolet, via pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl of 06 53 32 60 39.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.