• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Maria (4) en Simon (3) zijn enthousiast...

... en zoeken een gezin in de buurt van Arnhem waar zij enkele dagen per maand mogen spelen en soms een nachtje mogen logeren

Maria en Simon zijn een gezellige broer en zus die zich beiden goed kunnen vermaken en goed kunnen luisteren.

Maria is enthousiast en geniet van het contact met andere mensen. Met kinderen speelt ze graag. Buiten fietst en stept ze en speelt ze met andere kinderen. Binnen vermaakt ze zich met van alles. Kleien is momenteel haar favoriet.

Simon is een ondernemende, vrolijke jongen. Hij vindt veel dingen leuk: tekenen, kleien, met auto’s spelen en naar de speeltuin gaan...

Maria en Simon komen uit een groot gezin. Hun ouders gunnen hun kinderen een plek waar zij met regelmaat extra aandacht en opvang kunnen krijgen van een soort oom, tante, opa of oma. Zelf hebben zij geen contact met familie. 

De leeftijd van pleegouder(s) en of het een alleenstaande man of vrouw of een stel is, vinden de ouders van Maria en Simon niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat het gezin waar de kinderen heen gaan, wil samenwerken met de ouders van Maria en Simon en wil overleggen over bijvoorbeeld bedrituelen en opvoeding.

Ben of ken jij het gezin of de persoon die het leuk zou vinden om naast dit gezin te gaan staan? Dan horen we graag van je. Neem contact op met Jolet, via pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl of 06 53 32 60 39.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.