• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mogen Julian en Delano bij jou buitenspelen?

Voor William Schrikker Pleegzorg zoeken we een pleeggezin rondom Arnhem waar de broertjes Julian (5) en Delano (bijna 4) om het weekend mogen logeren. De jongens houden van buiten spelen - in de zandbak, op de schommel en lekker ravotten. Ze houden ook van snoezelen op de bank en kinderseries kijken. Verder spelen ze graag met LEGO DUPLO en vinden ze het leuk om vormen en kleuren te sorteren.

Julian en Delano lopen achter in hun ontwikkeling. Ze praten nog niet. Met gebaren en aanwijzen begrijpen ze vaak wat er wordt bedoeld. Soms snappen ze het ook als er iets tegen hen wordt gezegd.

De jongens hebben moeite met eten. Binnenkort zal hier begeleiding voor starten. Het is erg belangrijk dat pleegouders hiervoor openstaan, zodat ook zij de jongens zo goed mogelijk verder kunnen helpen op dit gebied.

Ouders zoeken een gezin op bereisbare afstand van Arnhem, met bij voorkeur twee opvoeders en zonder of met oudere kinderen. Gezocht wordt naar een plek waar de jongens ieder een eigen slaapkamer hebben en ze om het weekend twee nachtjes kunnen logeren en in schoolvakanties soms wat extra.

Ben of ken jij het gezin dat we zoeken? Neem dan contact op met Annemarie, via 06 26 68 10 71 of pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.