• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mogen broertjes Jimmy (9) en Toby (4) om het weekend bij jullie logeren?

De broertjes Jimmy (9) en Toby (4) komen uit Wijchen en houden van stoeien en spelen. We zijn op zoek naar een pleeggezin waar zij om het weekend mogen logeren.

Jimmy is een zachtaardige jongen die van grapjes houdt. Hij helpt graag, bijvoorbeeld met eten koken, en houdt van knutselen en gamen. Jimmy speelt graag buiten en zit op voetbal. Jimmy is gevoelig en wat verlegen. Hij vindt het lastig wanneer dingen anders lopen dan gepland of wanneer iemand plotseling boos wordt.

Toby is uitbundiger dan zijn broer. Hij heeft veel fantasie. Toby speelt graag met speelgoed, zoals met zijn auto’s. Hij vindt het ook leuk om samen iets te ondernemen en samen bezig te zijn, zoals met rollen- of fantasiespel spelen of een potje stoeien. Toby is pienter en kan erg vasthoudend zijn als hij iets heeft bedacht.

Voor Jimmy en Toby zoeken we een gezin, met of zonder kinderen, waar zij twee weekenden per maand kunnen zijn, zodat hun moeder kan opladen en de rest van de maand de opvoeding zelf aankan.

Kunnen jullie deze twee jongens een fijne plek bieden? Neem dan contact op met Moniek, via 06 26 68 11 15 of een mail naar m.kamoen@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de namen en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.