• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag Giovanni (6) bij jou buitenspelen en gourmetten?

Voor Giovanni zoeken we in de omgeving van Arnhem een gezin waar hij om de week van vrijdagavond tot en met zondagavond mag zijn. Dit ter ontlasting van zijn alleenstaande moeder.

Giovanni is vrolijk, blij en lief. Hij houdt van gezelligheid en is behulpzaam. Zo helpt hij graag met koken en schoonmaken. Hij is een makkelijke eter en vindt het fijn om samen te eten.

Giovanni kan zichzelf goed vermaken en kan ook goed met andere kinderen spelen. Buiten kan hij zijn energie kwijt en vindt hij het leuk om te voetballen en met andere kinderen te spelen.

Giovanni wil het graag goed doen en groeit van complimenten. Als hij structuur en duidelijkheid geboden krijgt, luistert Giovanni goed. Hij houdt zich over het algemeen aan afspraken en regels. Als hij het ergens niet mee eens, kan hij soms boos zijn. Hij moet dan even geholpen worden om rustig te worden.

De samenstelling van het gezin dat we zoeken maakt niet uit, al is het voor Giovanni fijn als er een man in het gezin aanwezig is.

Ben of ken jij het gezin dat Giovanni de duidelijkheid en de liefdevolle aanpak kan geven die hij nodig heeft? Neem contact op met Jolet, via pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl of 06 53 32 60 39.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.