• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanvraag informatie

Mag de sportieve Finn met jou tennissen? Of samen met jou op pad op de fiets?

De 7-jarige Finn is een echte sportieveling die actief is en houdt van buiten zijn. Tennissen, naar het zwembad gaan, een potje voetballen, fietsen… Alles vindt hij leuk! Finns ouders hebben behoefte aan de ondersteuning van een pleeggezin voor een aantal vaste dagen per week. Dit mag zowel doordeweeks als in het weekend zijn. We zoeken een gezin dat op bereisbare afstand van Arnhem woont. Ben of ken jij het gezin dat we zoeken voor Finn?

Finn is lief, behulpzaam en gevoelig. Hij vindt het fijn als er iemand in de buurt is waarmee hij enthousiast kan delen wat hij aan het doen is. Finn luistert goed naar de afspraken die je met hem maakt, bijvoorbeeld over wat je van hem verwacht.

Naast sportief is Finn creatief: hij bouwt graag met LEGO, K’NEX en Construx. Ook is hij dol op dansen en muziek.

We zoeken een gezin met oudere kinderen of zonder kinderen. Een gezin waar Finn zich fijn voelt. Zodat zijn ouders kunnen opladen en terug in balans kunnen komen. Hebben jullie een hond? Daar wordt hij erg blij van!

Ben of ken je het pleeggezin dat we zoeken? Neem contact op met Jolet, via 06 53 32 60 39 of pleegzorgdichtbij@entrealindenhout.nl.

Goed om te weten: de naam en de foto zijn niet echt. De vraag naar een pleeggezin en de omschrijving wel.